Planerat elavbrott efter påsk när Vattenfall kopplar från luftledningen.

Hej

Vecka 16, dvs direkt efter påsk, planerar Vattenfall att koppla över elen från luftledningen till den nya jordförlagda. Samtidigt kommer er serviskabel från fastigheten att kopplas över till de nya elskåpen som vi planerar att alla skall få. Det här arbetet kommer att ta några veckor. Varje fastighetsägare bör räkna med att avbrottet i elförsörjning kan vara under 1 dag. Om man har jordfelsbrytare som även frysen är ansluten till kan det i värsta fall bli spänningsbortfall tills ni kommer ut nästa gång. Undvik med andra ord att ha saker i frysen.

 

Det arbete som elektrikern gör och som avser anslutning av er serviskabel kommer man att debitera föreningen och vi kommer sedan att debitera er.

 

Hälsningar

Styrelsen

Kommentarer är avstängda