Välkommen på traditionell Bodalsviksstädning 2020 lördag den 23 maj kl 13.30

Hej alla grannar på Bodal o Bodalsberget!

Jag hoppas ni alla mår ok i dessa konstiga Corona-tider. Vi har funderat lite kring hur vi skulle göra med vår traditionsenliga Kristihimmelsfärdsstädning och bestämt att vi kör på men i lite mindre format och tyvärr utan korvgrillning och kak-buffé – den tar vi upp igen 2021!
Eftersom vi hoppar lunchen och ARVs årsmöte behövde förläggas till denna helg så tar vi städningen på eftermiddagen. Vi ses kl 13:30 i Bodalsviken, räkna med att vi städar ca 1.5 – 2 h och sen tar vi fika (som var och en tar med själv). Av smittoskäl sitter vi inte kring bord utan på gräset där man kan hålla avstånd.
Jag har full förståelse om man väljer att inte komma av smittoskäl, inga förklaringar behövs😊. Eftersom inga korvar ska inköpas mm behöver ni inte OSA utan ni är bara varmt välkomna!
Kan passa på att ge lite info från MIFs styrelse:
Vi räknar med att kunna genomföra de flesta aktiviteter, om än i lite ändrat skick, under sommaren. Alla ungdomar över 13 kan se fram emot att testa nyheten ungdomsfyspass 2 dagar/vecka. Hoppas även kunna genomföra nyheten boule som riktar sig till äldre gardet – självklart med avstånd mellan spelarna!
Tyvärr måste vi blåsa av midsommarfirandet och MIF-festen i år, de återkommer 2021.
Ta hand om er och hoppas träffa många av er den 23e!
Åsa (kvartersombud)

Hälsningar Åsa

Kommentera